Thuysontbijt Banner

Algemene voorwaarden

  /  Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Thuysontbijt.be

Thuysontbijt.be levert ontbijtmanden aan huis in de gemeente Merksem, Brasschaat, Ekeren en Schoten. Omdat wij streven naar kwaliteit en versheid leveren we slechts in deze 4 gemeenten, en is er een maximum aantal ontbijtmanden beschikbaar per dag. Momenteel leveren wij enkel in het weekend en feestdagen, en dit tussen 8u en 12u.

Bestellen gebeurt via onze webshop, uiterlijk 2 dagen van tevoren voor de leveringsdatum. Het is aan te raden tijdig te bestellen zodat het gewenste uur nog beschikbaar is. Na uw online bestelling te hebben ingegeven kan u meteen betalen via onze webshop met diverse betaalkaarten. U ontvangt daarna een bevestigingsmail.

Hoewel we ons uiterste best doen om stipt en correct te leveren, zijn we niet aansprakelijk voor de gevolgen van verkeerde of laattijdige levering. Thuysontbijt.be heeft het recht om in geval van overmacht een bestelling te annuleren. Eventuele betaalde bedragen worden dan integraal terugbetaald. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van een annulatie. Thuysontbijt.be heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in het bestelde menu. Voor grote wijzigingen zal de klant hiervan op de hoogte gebracht worden.

U kan bestellen vanaf 2 personen tot 10 personen, voor grotere bestellingen of speciale wensen gelieve ons te contacteren via email of telefoon. Voedselallergieën dienen bij bestelling of meteen na ontvangst van de bestellingsbevestiging gemeld te worden.

Onze ontbijten worden verkocht en geleverd zonder leeggoed kosten, u hoeft dus niets terug te brengen. Wij proberen te denken aan het eco-systeem en gebruiken zo weinig mogelijk plastic.

Bij annulatie door de koper zijn wij genoodzaakt 7,50 euro administratie kosten aan te rekenen.